| |
ortodoxism.myforum.ro Nihil sine Deo!† (Nimic fara Dumnezeu!†) |
|
|
|
|
|
 |
06/04/2007 09:58 |
 |
Autor |
Mesaj |
ovymyh Administrator

Data inscrierii: 09/Feb/2007 Mesaje: 31 Localitate: Ploiesti
|
| Titlul subiectului: Patimile lui Hristos |
|
|
Din punct meu de vedere filmul este bun si merita vazut si INTELES. _________________ Ovidiu-Mihail |
|
| |
|
|
 |
07/04/2007 12:37 |
 |
Autor |
Mesaj |
ovymyh Administrator

|
| Titlul subiectului: Patimile lui Hristos |
|
|
Dupa cum am spus este un film bun, dar ar mai ar fi o obiectie - rolul lui Iisus nu-l poate juca nici un om de pe pamant, pentru ca numai Hristos e si Om adevarat si Dumnezeu adevarat; numai El a stiut cum sa ne mantuiasca _________________ Ovidiu-Mihail |
|
| |
|
|
 |
17/04/2007 20:23 |
 |
Autor |
Mesaj |
heruvimos Junior

Data inscrierii: 23/Mar/2007 Mesaje: 16 Localitate: iasi
|
| Titlul subiectului: Re: Patimile lui Hristos |
|
|
| ovymyh a scris: | | Dupa cum am spus este un film bun, dar ar mai ar fi o obiectie - rolul lui Iisus nu-l poate juca nici un om de pe pamant, pentru ca numai Hristos e si Om adevarat si Dumnezeu adevarat; numai El a stiut cum sa ne mantuiasca |
ASTA E ADEVARAT NU NUMAI IN CAZUL MANTUITORULUI CI SI A MAICII DOMNULUI SI A SFINTILOR. DAR IDEEA ERA CA ACEST FILM E PUTIN DIFERIT CA ABORDARE FATA DE ALTE FILME CU SUBIECT RELIGIOS. MULTUMESC PENTRU PARERI.
SI, PENTRU CA NU AM AVUT CAND PANA ACUM, VA SPUN CU PLăCERE TUTUROR CRESTINILOR ORTODOCSI:
HRISTOS A INVIAT! |
|
| |
|
|
 |
20/04/2007 12:54 |
 |
Autor |
Mesaj |
ovymyh Administrator

|
| Titlul subiectului: :) |
|
|
Cu placere! Adevarat a Inviat! _________________ Ovidiu-Mihail |
|
| |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|
|
|
|
|
|